Paj med hallonpannacotta



Jag bjöd på den här igår, så nu kommer receptet här!

Ingredienser

12 digestivekex
75g smör
1tsk kanel

Fyllning:

3 gelantinblad
2,5 dl vispgrädde
500g Arla Kesella kvarg hallon
3-4dl hallon

Gör så här:

Mixa kexen och smält smör + kanel.
Tryck ner det i botten av en form med löstagbar kant.
Låt stå i kylen ca 15min.

Låt gelantinbladen ligga i kallt vatten 5min.

Koka upp grädden. Rör ner gelantinbladen.
Låt grädden svalna något.
Blanda grädden och kvarg.

Häll det i formen.
Låt stå i kylen minst 3 timmar.
Garnera med hallon.

Lycka till!

Linda


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0