facebook

Nu finns Livskraft i Högbyn på facebook!

Där kommer jag skriva om företaget och om olika erbjudanden.



Linda


Kommentarer
Postat av: Sofia

Hej Linda!



Kul att du tittade in, visste inte att du oxå hade en blogg. Fast det är ju ganska vanligt iochförsig =) Vilken underbar järnsäng du fyndat. Jag blev så glad när jag hittade en sån oxå så jag vet lyckan du kännde när du hittade den. Vad har du för favorit loppisställe? Jag längtar så till sommaren när man får åka runt lite överallt och spana efter loppis skyltar. Vi har ju tänkt att ha en i sommar hos oss på Solgården. Så har du något som du vill bli av med så släng det hos oss ;) Vad som helst går bra (nästan) hihi.



Ha en fortsatt trevlig helg!



Kram Sofia

2010-03-13 @ 17:17:11
URL: http://sol-garden.blogspot.com/
Postat av: Linda på Lindas blommor & design

Hej Sofia,



Jo, jag började blogga strax innan jul förra året. Det är en blogg där man får följa mig i mitt företag och på marknader. Ibland blir det lite privat också.



Jag brukar åka upp till Bredbyn med omnejd på loppis. Sedan brukar A få stanna till när vi är ute och åker efter vägarna. För när jag kör, har han ju inte så stort val. Men han börjar bli van.

Jag får väl försöka besöka er loppis i sommar. Själv har jag lite svårt att skiljas från mina saker. Så jag kan inte bidra med något.



Trevlig helg!



Kram Linda

2010-03-14 @ 10:05:21
URL: http://lindasblommorodesign.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0