Paj med Hallonpannacotta
Här kommer receptet på kakan jag hade på kursen;)
12 digestivekex
75g smör
1 tsk kanel
3 gelantinblad
2 1/2 dl vispgrädde
500g Kesella med hallonsmak
Smält smöret och krossa digestivekexen.
Blanda sedan samman dom och tillsätt kanelen.
Häll ner det i en bakform med avtagbara sidor. Och tryck ut till en slät yta.
Lägg gelantinbladen i en skål med kallt vatten tills dom blivit mjuka.
Värm grädden på svag värme och tillsätt sedan gelantinbladen.
Vispa runt tills det blandats väl.
Häll kesellan i en skål och tillsätt grädden. Och vispa ihop smeten.
Häll det sedan i bakformen och ställ den sedan i kylen.
Jag brukar göra den dagen innan jag ska servera den.
Lycka till!
Linda
Tack för den underbara kakan, och för att det var så roligt att göra kransen.
Tack själv! Det var roligt att ha er här hos mig.
Hej Linda,
Tack för samtalet i går. Jättefina bilder, kan du skicka en Paj med Hallonpannacotta så blir jag nöjd ett par dagar.
Mats
Tack själv! Jag skulle ha gjort det om inte pajen kommer att flyta ut innan den kommer ner till dig;)